×
Temps de lectura 2 min.

Si estàs embarassada, l'oli de rosa mosqueta és un bon aliat durant la gestació i el postpart.

Durant aquest procés, les fibres de la teva pell a la zona de l'abdomen i el pit s’estiren considerablement, podent provocar l'aparició estries. La rosa mosqueta t'ajudarà, entre altres beneficis, a prevenir-les. T'expliquem una mica més sobre tot el que pot aportar-te, especialment en aquesta etapa.

QUÈ ÉS LA ROSA MOSQUETA

La rosa mosqueta és un arbust silvestre de la família de les rosàcies. És ben conegut pels seus beneficis a la pell.

Té un color vermellós i una olor acre. Presenta un elevat contingut en àcids grassos essencials, entre els quals destaquen els àcids linolènic, linoleic i oleic, també està present el retinol (vitamina A), vitamina C, betacarotens, flavonoides i tanins, entre d'altres.

De les llavors del seu fruit, s'obté l'oli de rosa mosqueta, amb beneficis regeneradors per a la pell.

Beneficios de la rosa mosqueta en el embarazo

BENEFICIS DE LA ROSA MOSQUETA EN L'EMBARÀS

La rosa mosqueta ajudarà la teva pell a estar hidratada i amb elasticitat, al presentar un alt contingut en vitamines A, E, C, B1 i B2. Així, contribuirà a que no apareguin les estries davant la contracció i l'estirament de la pell.

També pot ajudar-te augmentant l'estirament i la flexibilitat de la vagina i el perineu. Per això, a partir de la setmana 32, realitza un massatge perineal a la zona per aplicar-lo.

Un altre dels beneficis de la rosa mosqueta és la seva capacitat cicatritzant. Per això, serà bona en el postpart, si se t'ha practicat una cesària, ja que t'ajudarà a una més ràpida curació. N'hi ha prou amb rentar amb aigua i sabó, per després aplicar amb un massatge al llarg de la cicatriu.

ALTRES BENEFICIS

Més enllà,és recomanable que continuïs utilitzant l'oli de rosa mosqueta fins i tot després de l'embaràs i el part. Serà una bona opció per contribuir a evitar l'aparició de noves estries, no vinculades a l'embaràs, i sumarà per mantenir la teva pell hidratada i elàstica.

Recorda que també t'ajuda, entre d'altres, a:

  • Reduir la cel·lulitis.
  • Eliminar taques de la pell.
  • Afavorir la circulació sanguínia.
  • Evitar l'envelliment prematur a causa del sol.

Mantingues la teva pell sana en l'embaràs i sempre. Si tens alguna consulta sobre aquesta etapa especial i com et beneficia l'oli de rosa mosqueta, pregunta al teu farmacèutic, ell et donarà sempre el millor consell de salut.

Categories
Preu